Ansvarsfriskrivning

Denna ansvarsfriskrivning (“Disclaimer”, “Agreement”) är ett avtal mellan (https://studentannonser.org/) (“https://studentannonser.org/”, “us”, “we” eller “our”) och dig (“User”, “you” eller “your ”). Denna ansvarsfriskrivning anger de allmänna riktlinjerna, villkoren för din användning av webbplatsens (webbplatsnamn) och någon av dess produkter eller tjänster (tillsammans, “webbplats” eller “tjänster”).

Representation
Alla åsikter eller åsikter som representeras på denna webbplats tillhör enbart innehållsskaparna och representerar inte de från människor, institutioner eller organisationer som (webbplatsnamnet) eller skaparna kan eller inte kan vara associerade med i professionell eller personlig kapacitet, såvida inte uttryckligen anges. Alla åsikter eller åsikter är inte avsedda att malignera någon religion, etnisk grupp, klubb, organisation, företag eller individ.

Innehåll och inlägg
Du får inte ändra, skriva ut eller kopiera någon del av webbplatsen. Införlivande av någon del av denna webbplats i ett annat verk, vare sig det är i tryckt eller elektronisk form eller i någon annan form eller inkludering av någon del av webbplatsen på en annan webbplats genom inbäddning, inramning eller på annat sätt utan uttryckligt tillstånd från (webbplatsnamn) är förbjudet.

Du kan skicka kommentarer för innehållet tillgängligt på webbplatsen. Genom att ladda upp eller på annat sätt göra tillgänglig information till (https://studentannonser.org/) ger du (https://studentannonser.org/) den obegränsade, eviga rätten att distribuera, visa, publicera, reproducera, återanvända och kopiera informationen i den. Du får inte efterge dig någon annan person via webbplatsen. Du får inte publicera innehåll som är ärekränkande, bedrägligt, obscen, hotande, invaderande av en annans sekretessrättigheter eller som annars är olagligt. Du får inte publicera innehåll som kränker immaterialrätten för någon annan person eller enhet. Du får inte publicera något innehåll som innehåller datorvirus eller annan kod som är utformad för att störa, skada eller begränsa funktionen för programvara eller hårdvara. Genom att skicka eller publicera innehåll på webbplatsen ger du (webbplatsnamn) rätten att redigera och vid behov ta bort allt innehåll när som helst och av någon anledning.

Ersättning
Denna webbplats accepterar former av reklam, sponsring, betalda insättningar eller andra former av kompensation. (https://studentannonser.org/) kompenseras för att ge åsikter om produkter, tjänster, webbplatser och olika andra ämnen. Den erhållna ersättningen kan påverka annonsens innehåll, ämnen eller inlägg som gjorts på webbplatsen. Sponsrat innehåll, annonsutrymme eller inlägg kanske inte alltid identifieras som betalt eller sponsrat innehåll. Vissa av länkarna på webbplatsen kan vara “affiliate-länkar”. Detta innebär att om du klickar på länken och köper en artikel (https://studentannonser.org/) får du en ansluten provision.

Ersättning och garantier
Även om vi har gjort alla försök att se till att informationen på webbplatsen är korrekt, (webbplatsnamn) inte ansvarar för några fel eller utelämnanden eller för de resultat som erhållits från användningen av denna information. All information på webbplatsen tillhandahålls “som den är”, utan garanti för fullständighet, noggrannhet, aktualitet eller om de resultat som erhållits från användningen av denna information och utan garanti av något slag, uttryckligt eller underförstådd. Under inga omständigheter kommer (Sajtnamn), eller dess partners, anställda eller agenter, att vara ansvariga gentemot dig eller någon annan för något beslut som fattats eller åtgärder som vidtas i beroende av informationen på webbplatsen eller för följdskador, speciella eller liknande skador, till och med om de får information om sådana skador. Information på webbplatsen är endast för allmän informationssyfte och är inte avsedd att ge juridisk, ekonomisk, medicinsk eller någon annan typ av professionell rådgivning. Vänligen söka professionell hjälp om du behöver det. Vidare kan information som finns på webbplatsen och sidor som är länkade till och från den ändras när som helst och utan varning.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna Ansvarsfriskrivning avseende webbplatsen eller tjänsterna, effektiv vid publicering av en uppdaterad version av denna ansvarsfriskrivning på webbplatsen. När vi gör det kommer vi att revidera det uppdaterade datumet längst ner på denna sida. Fortsatt användning av webbplatsen efter sådana ändringar utgör ditt samtycke till sådana ändringar.

Accept av denna ansvarsfriskrivning
Du erkänner att du har läst den här ansvarsfriskrivningen och samtycker till alla dess villkor. Genom att komma åt webbplatsen samtycker du till att vara bunden av denna ansvarsfriskrivning. Om du inte samtycker till att följa villkoren i denna ansvarsfriskrivning har du inte behörighet att använda eller komma åt webbplatsen.

Kontakta oss
Om du har några frågor om denna ansvarsfriskrivning, vänligen kontakta oss

© 2021 Studentannonser.org